Banner
Banner
  • Nederlands
  • English

Kamperen

NO TRANSLATION AVAILABLE

Heeft u bij ons gehuurd en willen vrienden of familie met tent of caravan op bezoek komen? Op ons veld hebben we enkele leuke ruime plekken, met beschikking over een eigen badkamer en electriciteit.

De kosten hiervoor bedragen EUR 25,- per nacht en eenmalig EUR 10,- schoonmaakkosten. Reserveren hiervoor is niet nodig, maar overleg wel even van te voren.

Dit vinden onze gasten:

... Alle ruimte op Salorge was bezet: maar we waren heel blij met onze fantastische kampeerplaats onder de pere(n)boom, met sanitair in de gite in opbouw en met een prachtig uitzicht. Vorig jaar waren we twee keer langs geweest: we kregen nu dus een prima beeld van de vorderingen. En die waren enorm. Dachten we in 2005 nog af en toe met een beetje bezorgd medelijden: "gaan ze dat wel redden ?" Moet er niet te veel? Nu keken we er anders tegenaan. Er was zoveel gebeurd. De buitenmuren hersteld en met een kleur. De kasteelwoning, eerder een rotzooi, nu heel sfeervol en mooi. De gites in "le parc", nu nog in opbouwfase, blijken nu onverwacht heel bijzondere ruimtes te bevatten. En, ook opvallend, de vernieuwingen in de tuin op de cour en rondom het gebouw. Veel bloeiende planten al en op diverse plaatsen zijn daarmee intieme zitjes gecreeerd waar gasten zich nu al redelijk prive kunnen voelen. Ook buiten de ommuring stonden een aantal "opstellingen" - zitjes: heel charmant. Een kruidentuin, tegen de ommuring klimrozen en zo nog veel meer. Een wereld van verschil met vorig jaar. Een "tour de force" met bewonderenswaardig resultaat. En verder waren het voor ons weer een aantal ontspannen en gezellige dagen. En we missen de wandelingen met Quno, de hond, door en in de natuur enorm. Bedankt Wim en Lida

 

 
salorges0001.jpg