Banner
Banner
  • Nederlands
  • English

Start

NO TRANSLATION AVAILABLE

chateau_vanaf_de_poort

Château de Salorges ligt in de Morvan op een groene heuvel in het dal van de Yonne, tussen weilanden met daarachter een bosrand. Een leuk stadje, Château-Chinon, ligt op 4 km afstand. De Yonne slingert zich door het landschap en mondt uit in het Lac de Pannecière. Je hebt de mogelijkheid om vanaf Salorges zo door de bossen te wandelen, waar je urenlang niemand hoeft tegen te komen.

Veel Nederlanders willen Bourgondiër worden en leven als God in Frankrijk. De stress ontvluchten en genieten van de mooie natuur en het goede Franse leven (voor meer informatie zie Recreatie). Mogelijkheden daartoe vind je hier bij Château de Salorges, een achttiende-eeuws(boerderij-)kasteeltje met boerderij om een grote binnenplaats en met twee vakantiewoningen op het aangrenzende veld.

Na jaren van leegstand is dit in Corancy gelegen domein grotendeels gerenoveerd en wordt het voor een deel verhuurd aan rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen.

Deze site richt zich op potentiële huurders maar ook degenen die ons renovatieavontuur volgen worden niet vergeten onder de kop Het roer om.